Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

Welke batterij? Iedereen die een keuze heeft bij het kopen van een nieuwe accu zal deze vraag stellen.


1,1 GEL (gel), loodzuur, de elektrolyt van het gel, zwavelachtig zuur en toevoeging van silica om een gel elektrolyt te vormen. Het voordeel van deze technologie is dat de volledige dichtheid zuur (verdamping) kan werken in elke positie, kleine zelfontlading, hoge temperatuur, schokken en trillingen, en duurdere technologie van AGM en zuur is meer resistent.

1,2. AGM (genoemd gel), loodzuur tussen de lood elektroden, wordt het diafragma gevuld met glas mat en gedrenkt in zwavelachtig zuur, is deze technologie goedkoper dan GEL, verzekerend het volledige verzegelen. Door de lage interne weerstand van deze structuur helpt deze techniek om het maximale vermogen van de batterij te verhogen. Een ander voordeel van deze technologie is ononderbroken verrichting bij hoge stromen boven C3.

1,3. zuur (zuur zuur) lood, lood elektrode, accumulator gevuld met zwavelzuur, batterij heeft een uitlaat passage, het ontbreken van een afdichting is niet geschikt voor gebruik in niet-geventileerde binnenshuis gebruik, de mogelijkheid van lekkage vereist handmatig-pour waterverlies te meten zuur concentratie, mogelijke supplementen, hogere zelfontlading, lage weerstand tegen sulfatatie, lagere cyclus en leeftijds leven. Opmerking! Het is verboden om zure batterijen te gebruiken die niet volledig zijn verzegeld op vele tanks en hen gebruiken om de vergunning te beëindigen.

1,4. LiFePo4 (lithium) is een lithium ijzer fosfaat accu. De LiFePo4 accu wordt gekenmerkt door lange cyclus leven en een hoog rendement in vergelijking met andere modellen. De zelfde huisvestingscapaciteit zoals de lood-zure batterij is veel groter, is het gewicht uiterst laag, is het zelf-ontladings tarief laag, en het geheugeneffect is laag. Helaas, de prijs is zeer hoog.