Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

Ongeveer ons

SOLMAX NEW ENERGY is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en integratie van zonneproducten. De SOLARFAM merk verkoop bedrijf is gebaseerd op de zonnepanelen fabriek, Solar Inverters fabriek, zonne-energie batterijen fabriek en zonne-waterpomp fabriek.

SOLMAX nieuwe energie levert met goederenkwaliteit, betaalbare producten, en de systeem oplossing voor de klant.

SOLMAX nieuwe energie is gericht op het verstrekken van een overvloed van productinventaris, handige levering service en productaankoop ervaring om klanten in de buurt. Het bedienen van klanten met de levenservaring van de toepassing van nieuwe energieproducten gebracht door SOLAR FARM merkproducten.

SOLMAX nieuwe energie & #39; s SOLARFAM serie van het merkproducten niet alleen de meest elementaire systeem van leven en elektriciteit voor caravan en jacht gebruikers, maar ook kleine zonne-energiecentrales voor gebieden waar het elektriciteitsnet is niet beschikbaar.

SOLMAX nieuwe energie & #39; s SOLARFAM serie van merkproducten kunnen bieden handige micro-grid-systeemoplossingen voor klanten in de grid dekking gebied, het verstrekken van DIY-gebruikers met uitgebreide oplossingen en brengen hands-on ervaring.

SOLMAX nieuwe energie & #39; s SOLARFAM reeks van producten kunnen ook zeer handige zonne-pompen systeem producten en oplossingen voor uw zwembad, agrarische irrigatie en het dagelijks leven.

SOLMAX NEW ENERGY bedient de zakelijke klanten en creëert waarde voor klanten.

SOLMAX nieuwe energie B.V.

Adres: Goudstraat 65, 2718RD ZoeterMeer, Nederland

Telefoon: 0031-625582688

E-mail: info@solarfam.nl