Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

Zonnepaneel efficiëntie (uitgedrukt als een percentage) kwantificeert het vermogen van zonnepanelen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. Gezien het feit dat dezelfde hoeveelheid zonlicht is verlicht voor dezelfde duur op twee zonnepanelen met verschillende efficiëntieniveaus, een efficiëntere paneel zal genereren meer vermogen dan een minder efficiënte paneel.


In feite, voor twee zonnepanelen van dezelfde fysieke grootte, als men een efficiency rating van 21% en de andere heeft een rendement van 14%, een 21% efficiency panel zal produceren meer dan 50% kWh. elektrisch vermogen. Dezelfde voorwaarden als de 14% efficiency panel. Daarom, het maximaliseren van energiegebruik en rekeningen besparingen sterk afhankelijk van top zonnepaneel efficiëntie.


Veel consumenten en mensen in de zonne-industrie geloven dat zonnepaneel efficiëntie is het belangrijkste criterium voor de evaluatie van de kwaliteit van zonnepanelen. Hoewel dit een belangrijk criterium, is het niet de enige standaard te overwegen bij de evaluatie van de installatie van een bepaald zonnepaneel. Het zonnepaneel efficiency heeft betrekking op de capaciteit van panelen om energie tegen lage kosten en hoge leveringstarieven om te zetten.