Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

Hoe werkt een zonnepaneel?

Fotovoltaïsche zonnepanelen vangen zonnestraling en profiteren van de "fotovoltaïsche effect" ontdekt door Edmond Becquerel meer dan een eeuw geleden.


Een zonnecel bestaat uit een laag van silicium en fosfor dat een negatieve lading en een andere laag van borium die een positieve lading biedt biedt. Op deze manier, de zonnecel heeft twee kosten en dus kan het genereren van elektriciteit. Als er geen twee tegenovergestelde kosten, is het onmogelijk om elektriciteit te genereren.


Om samen te vatten, een fotovoltaïsche paneel is opgebouwd uit een overmaat van negatief geladen elektron halfgeleidermateriaal, en positieve cellen worden geladen in een andere halfgeleider die ontbreekt elektronen die worden blootgesteld aan zonlicht, terwijl het absorberen van fotonen. Door dit te doen, wordt een stroom in werking gesteld die de resterende elektronen om zich van hun atoom traject en in het elektrische gebied toestaat te bewegen dat door het zonnepaneel wordt geproduceerd.


Alle fotovoltaïsche cellen werken samen en produceren directionele stroom, omdat de omvormer kan worden gebruikt in het huis.