Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

Wanneer en waar passen we PV-systemen?

De meeste toepassingen bestaan in de energievoorziening van vee drinkwater pompen, kleine (nood) zenders en gloeilampen, en natuurlijk huishoudelijke energie voor campings, vakantiehuizen, schepen En verre huizen.

Zonne-energie is over het algemeen beschouwd als duur, maar we redden het milieu, omdat we Don & #39; t gebruik van fossiele brandstoffen. Helaas, dit is slechts gedeeltelijk correct. Voor het gemak, energie voor de productie en het vervoer van zonnepanelen, batterijen en alle benodigde elektronische apparatuur is niet inbegrepen.

Volgens gegevens uit verschillende bronnen, de energie-herstelperiode is ongeveer 4 tot 6 jaar. Deze nummers zijn van toepassing op frameloze panelen die verbinding maken met het rastersysteem. De energie verbruikt tijdens de installatie en de verwijdering werd ook niet in aanmerking genomen.

De output van het autonome apparaat is ook lager dan die van het grid-Connected systeem. De automatische installatie van de benodigde batterijen werkte ook. De batterij is ook duur en heeft een beperkte levensduur. Echter, in theorie, de batterij is gemakkelijk te recyclen.