Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

Zonnepaneel

Zonnepanelen zijn eigenlijk een verzameling van zonne-energie (of fotovoltaïsche) cellen die kunnen worden gebruikt om elektriciteit te genereren door middel van fotovoltaïsche effecten. Deze cellen zijn gerangschikt in een rasterpatroon op het oppervlak van het zonnepaneel.


Daarom kan het ook worden omschreven als een set van fotovoltaïsche modules gemonteerd op een structuur die het ondersteunt. Fotovoltaïsche (PV) modules zijn pakket en verbindings componenten voor 6 x 10 zonnecellen.


Deze panelen zijn zeer duurzaam als het gaat om slijtage. Zonnepanelen dragen heel langzaam. In een jaar, hun effectiviteit slechts daalt met ongeveer 1% tot 2% (soms zelfs lager).


De meeste zonnepanelen zijn gemaakt met kristallijn silicium zonnecellen.


Het installeren van zonnepanelen thuis helpt de bestrijding van schadelijke uitstoot van broeikasgassen, helpen om de opwarming van de aarde te verminderen. Zonnepanelen veroorzaken geen enkele vorm van vervuiling en zijn schoon. Zij verminderen ook de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen (beperkt) en traditionele energiebronnen.