Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

PEDSC-EL behuizing serie-
PEDSC-EL behuizing serie-

Functies:

IP66 lichaam
-Schroefbevestiging doet? t interfereren met de afdichting prestaties;
-Meerdere mechanische afdichtingen rond de schacht garanderen de betrouwbaarheid van een waterdichte en vochtbestendige;
-RoestVrijstalen roterende schroef niet roesten noch vochtig;
-Standaard kabel-interface beschikbaar met Seal ringen;
-InWendige afdichting in de bovenste en onderste covers, in combinatie met 2 schroeven, garanderen een IP66 beschermingsgraad;
SAFE-LOCK
SAFE-LOCK met twee rotatie posities, waardoor het risico van manipulatie.
FLEXIBELE kabel einde
De isolator is compatibel met verschillende kabels: M25, M20, M16, en M12, en met optionele waterdichte kabelverbindingen en MC4 gewrichten.
EENVOUDIGE BEDRADing
Compacte ruimtebesparend en V-type Bridge Jumper ontwerp maken bedrading makkelijker, zelfs na het lichaam vast. De installateur kan reeks of parallelle verbindingen vrij kiezen.
GOEDE thermische DISSIPATIE
Voldoende ruimte ontwerp, met een goede thermische dissipatie, is tewerkgesteld, zodat onder omgevingstemperaturen-40? ~ + 70??, het product kan werken zonder het verlagen van de lasten.
Goedkeuringen
Het geschatte voltage van gelijkstroom tot 1500V, product draagt de belangrijkste goedkeuringen met inbegrip van TUV, CE (IEC/EN60947-3:2009 + A1 + A2), SAA (als 60947.3), gelijkstroom-PV1 en gelijkstroom-PV2. Enz.
GEÏNTEGREERDE echte DC ISOLATOR
-Parallelle bedrading en grotere diafragma garanderen stabiliteit en flexibiliteit.
-Ding Rail en basistype isolator. Het dynamische afdichtings ontwerp en de afdichtingsmaterialen van wereldklasse garanderen een IP66-beschermingsgraad.
-Compacte structuur en modulair ontwerp, niveaus met verschillende versies van 2 tot 8 zijn beschikbaar.
-Integratie van een gebruiker onafhankelijke switching actie, veermechanisme, om een zeer snelle pauze te garanderen/actie te maken, ervoor te zorgen dat de afsluiting van de lading circuits en onderdrukking van de boog komt normaalgesproken binnen 3ms.
-Zelfreinigend contact mechanisme, vermindering van stroomuitval en slijtage, verbetering van de geleiding prestaties, vermindering van de weerstand en energieverlies van de schakelaar, verlenging van de levenscyclus.
-Dubbele boog Blus mechanisme, magnetische en boog hellingen, beperken de Arc eficiency, met name DC bogen.