Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

De batterijen van het Lithium verschillen van andere batterij chemie toe te schrijven aan hun hoge energiedichtheid en lage kosten per cyclus. Echter, "Lithium batterij" is een dubbelzinnige term. Lithium batterijen hebben zes gemeenschappelijke chemicaliën die hun unieke voordelen en nadelen hebben. Voor hernieuwbare energietoepassingen, de belangrijkste chemische stof is lithium ijzer fosfaat (LiFePO4). De chemische stof heeft een uitstekende veiligheid, een goede thermische stabiliteit, hoge huidige rating, lange cyclus leven en misbruik weerstand.


Het ijzer fosfaat van het Lithium (LiFePO4) is een uiterst stabiel Lithium chemisch product in vergelijking met bijna alle andere lithium chemische producten. De batterij wordt geassembleerd met een natuurlijk veilig kathodemateriaal (ijzer fosfaat). Vergeleken bij andere lithium chemie, bevordert het ijzer fosfaat sterke moleculaire banden die extreme het laden voorwaarden kunnen weerstaan, cyclus leven uitbreiden, en chemische integriteit over veelvoudige cycli handhaven. Dit maakt deze batterijen uitstekend in thermische stabiliteit, lange cyclus leven en misbruik weerstand. LiFePO4 accu's zijn niet gemakkelijk te oververhitten en zijn niet "thermisch uit de hand", zodat ze niet oververhit raken of ontbranden onder strikte misbruik of harde milieu-omstandigheden.


In tegenstelling tot ondergedompeld loodzuur en andere batterij chemie, stoten de Lithium batterijen geen gevaarlijke gassen zoals waterstof en zuurstof uit. Er is ook geen risico van blootstelling aan corrosieve elektrolyten, zoals zwavelzuur of kaliumhydroxide. In de meeste gevallen, deze batterijen kunnen worden opgeslagen in krappe gebieden zonder het risico van explosie, en een goed ontworpen systeem vereist geen actieve koeling of ventilatie.