Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

1. Absorberend glas mat (AGM)

AGM batterijen verschillen van overstroomd loodzuurbatterijen in dat de elektrolyt wordt gehouden in de glazen matten, in tegenstelling tot vrij overstromingen de platen. Zeer dunne glasvezels zijn geweven in een mat om het oppervlak te verhogen genoeg om voldoende elektrolyt te houden op de cellen voor hun leven. De vezels die samen de fijne glazen mat niet absorberen noch worden ze beïnvloed door de zure elektrolyt. Deze matten zijn uitgewrongen out 2? 5% na gedrenkt in zuren, voorafgaand aan de fabricage afwerking en afdichting.

De platen in een AGM batterij kan elke vorm. Sommige zijn plat, anderen zijn gebogen of gerold. AGM batterijen, zowel diepe cyclus en te beginnen, zijn gebouwd in een rechthoekige behuizing aan batterij Council International (BCI) batterij code specificaties.

AGM batterijen presenteren beter zelf ontladen kenmerken dan conventionele batterijen in verschillende waaier van temperaturen.

Zoals met lood-zuur batterijen om de levensduur van AGM batterij te maximaliseren is het belangrijk om het opladen specificaties te volgen en een voltage gereglementeerde lader wordt aanbevolen. En ook is er een correlatie tussen de diepte van de kwijting (DOD) en de cyclus levensduur van de batterij, met verschillen tussen 500 en 1300 cycli afhankelijk van de diepte van de kwijting