Zonnebaan 33 B (3542 EB) Utrecht,The Netherlands - Hotline: 0031-625582688

- NEWS->NEWS Name

返回

voorziet 90 GW van nieuwe zonne-installaties voor het volledige jaar 2018. Hoewel dit zal een lichte jaar-op-jaar daling voor PV, het verslag merkt op dat de totale hernieuwbare capaciteit zal 13,3% jaarlijkse groei te zien? met 154,6 GW in totaal te worden geïnstalleerd over het jaar, onder leiding van zonne-PV. Het rapport verwacht wereldwijde investeringen in hernieuwbare energie voor het jaar te raken US $228.3 miljard, een lichte stijging van 0,7% meer dan 2017.

Hoewel de beleidsondersteuning in veel markten wordt verlaagd of ingetrokken, aangezien hernieuwbare energiebronnen in toenemende mate in staat zijn om commercieel te concurreren, ziet F&S nog steeds de politieke wil als de belangrijkste bestuurder. "Wereldwijd zien we dat naarmate het aantal landen dat de subsidies uitstijgt, de markt gedwongen wordt om puur commerciële alternatieven te overwegen voor feed-in tarieven, zoals concurrerende veilingen en koopovereenkomsten voor de particuliere sector," zegt Maria Benintende, energie & milieu Senior Industry Analyst bij F&S. "het tempo van de groei zal afhangen van het niveau van de overheid steun in termen van het opzetten van ondersteunende mechanismen om 100 procent hernieuwbare energieopwekking mogelijk te maken."

, en wijst op uitdagingen van de lage gasprijzen in de VS, en de aanhoudende dominantie van de fossiele brandstof industrie in een groot deel van het Midden-Oosten regio.